facebook  ДДСО

 
Новини
16-08-2011 14:46 | Переглядів: 418

На Київщини міліція розкрила вбивство безхатченка

До чергової частини міліції міста Біла Церква зателефонувала жінка і повідомила про те, що по вул. Нечуя – Левицького вона виявила труп невідомого чоловіка.

На місце події виїхала одразу слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, небіжчик раніше був судимий за шахрайство, останнім часом проживав в наметі поблизу церкви та зловживав спиртним.

Напередодні, ввечері, він разом із малознайомими приятелями влаштували посиденьки зі спиртним. Опівночі компанія розійшлась. Один з товаришів прийшов додому та виявив пропажу ключів від гаража. Довелося повернутися до намету, де спочивав безхатченко. Хазяїн ключів не помилився і виявив зв’язку саме там. На ґрунті цього між чоловіками зав’язалась суперечка, потім бійка. Потерпілий був малий на зріст, худорлявий, суперник же виявився сильнішим – бив, допоки той не впав і не зміг рухатися. Покинувши його в тяжкому стані, зловмисник подався додому. 

Працівники карного розшуку місцевої міліції, відпрацьовуючи район місця злочину та опитуючи мешканців, встановили та затримали злочинця. 27-річний чолов’яга у минулому році звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Проте своїх життєвих пріоритетів не змінив. Результат такої поведінки – злочин. Згідно ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України за умисне вбивство передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera