facebook  ДДСО

 
Новини
17-08-2011 11:46 | Переглядів: 284

На Київщині студент через необережність вбив задирливого п’яницю

19-річному хлопцю з Васильківського району Київської області тепер доведеться відповідати за Кримінальним кодексом. Історії, в яку він потрапив, приборкуючи п’яного задирливого чоловіка, не позаздриш.

Сталося все поблизу місцевої дискотеки. 30-річний Олег, який серед місцевих жителів характеризується, м’яко кажучи, негативно, постійно чіплявся до присутньої молоді, вимагав грошей на горілку і ображав. Коли ж у хлопців та дівчат терпець увірвався, з юрби вийшов найгарячіший та вдарив п’яницю рукою в обличчя. 

Від удару чоловік упав на асфальт і вдарився тім’яною частиною голови, після чого втратив свідомість. За кілька годин лікарі центральної районної лікарні вже констатували смерть. За результатами висновку судово-медичної експертизи потерпілий помер внаслідок внутрішньочерепної травми.

Наразі місцева міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства через необережність. Винуватець у всьому зізнався і надав правдиві покази. Йому загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera