facebook  ДДСО

 
Новини
25-08-2011 15:49 | Переглядів: 323

На Київщині затримали торгівця марихуаною

 До співробітників Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Київській надійшла оперативна інформація про те що на Київщині чоловік збуває наркотичні речовини.

Під час оперативного відпрацювання з’ясувалося, що протизаконним збутом дурману протягом декількох років промишляв 49-річний житель міста Бориспіль. На гарячому чоловіка затримали неподалік села Ерківці Переяслав-Хмельницького району під час спроби продати чергову порцію хмільного зілля. У зловмисника вилучили близько 200 грамів готової до продажу і реалізації марихуани. Пізніше затриманий показав правоохоронцям цілу плантацію наркотичної коноплі у лісосмузі неподалік Борисполя, котру він вирощував із метою збуту. Із самої плантації співробітники міліції вилучили близько 3 кілограмів трави.

Як, з’ясувалося свій товар чоловік продавав у вузькому колі близьких знайомих, чітко дотримуючись усіх норм безпеки. На зустріч до потенціальних покупців він зазвичай приїжджав на годину раніше, відстежуючи конфіденційність. Місця обирав безлюдні і маловідомі. Тепер чоловік матиме всі шанси провести декілька років за гратами. Відносно затриманого попередньо порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Наразі за даним фактом ведеться слідство, перевірка триває.


ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera