facebook  ДДСО

 
Новини
30-08-2011 15:05 | Переглядів: 341

На Київщині необережність на протизаконному полюванні коштувала чоловікові життя

До Іванківського райвідділу міліції зателефонували з Центральної районної лікарні та повідомили, що у приймальному відділенні від вогнепального поранення помер 38-річний житель села Олізарівка.

Напередодні під час полювання на дикого вепра у ногу потерпілого поцілив його 35-річний товариш, житель села Варівськ, переплутавши друга зі здобиччю. Полювали чоловіки пізно вночі у хащах високої кукурудзи, до того ж у заборонену законодавством пору. Адже цьогорічний сезон полювання на звірів офіційно ще не відкритий.

Фатальний постріл пролунав із зареєстрованої мисливської рушниці та пошкодив кровеносну артерію потерпілого. Дорогою до лікарні чоловікові намагалися надати необхідну першу допомогу. В машині товариша мисливець втратив свідомість і до тями більше не повернувся. Врятувати чоловікові життя, нажаль, так і не змогли.

Горе-товариш дав правдиві покази та зізнався в усьому, що сталося. На даний момент підозрюваний знаходиться на підписці про невиїзд. Всі речові докази вилучили. За ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність) порушили кримінальну справу. Наразі за даним фактом проводиться перевірка, з’ясовуються всі обставини трагедії. У загиблого залишилося двоє неповнолітніх дітей, двох та шести років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera