facebook  ДДСО

 
Новини
01-09-2011 12:06 | Переглядів: 536

У День знань міліціонери також приходять на перше навчання і сідають за парти

Перше вересня – свято початку навчального року. Зазвичай у день знань з різнокольоровим морем квітів до школи вперше йдуть школярі, за парти сідають учні та студенти. Навчання починаються й у співробітників органів внутрішніх справ. 

Упродовж року міліціонери Київщини підвищуватимуть свій професійний рівень та вивчатимуть спеціальні дисципліни, прийоми рукопашного бою, правила застосування зброї та спецзасобів, займатимуться фізичною підготовкою. Такі заняття і кваліфікаційна підготовка розвивають та формують уміння працювати як у типових, так і в екстремальних та непередбачуваних ситуаціях, в умовах психологічного навантаження, з яким охоронцям порядку доводиться стикатися чи не щодня.

Штаб ГУМВС України в Київській області

Cьогодні ж правоохоронцям провели перше урочисте заняття зі службової підготовки присвячене темі прав і свободи людини, дотриманню працівниками міліції законності та дисципліни.


 
До Київського училища професійної підготовки працівників міліції особисто завітав заступник начальника ГУМВС України в Київській області, полковник міліції Григорій Розум. Григорій Миколайович привітав курсантів та побажав їм завжди гідно і влучно використовувати свої знання на роботі, з честю досягати поставлених перед собою цілей та бути взірцем дисциплінованості, культури і професіоналізму для інших.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera