facebook  ДДСО

 
Новини
01-09-2011 12:44 | Переглядів: 311

Безпека дітей – це спільна справа!

Впродовж літнього оздоровчого сезону з метою недопущення аварійності за участю дітей працівниками ДАІ Київської області проводився комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Літо - 2011». На території Київської області в літній період функціонувало 18 оздоровчих таборів. Найбільша кількість розташована в Ірпінському регіоні.

Навчання дітей Правилам дорожньої безпеки проходили у формі конкурсів, вікторин, де кожна дитина могла показати свої знання дорожньої грамоти. Загалом проведено 54 тематичних заходів, всі ці заходи широко висвітлені в засобах масової інформації. Педагогічний колектив відмітив актуальність і корисність таких зустрічей, адже за їх словами подібними заходами правоохоронцям вдається привернути увагу до дорожнього травматизму за участю дітей, що допоможе зберегти їх життя і здоров`я. 

До проведення профілактичної роботи в дитячих оздоровчих таборах неодноразово запрошувалися загони юних інспекторів руху, які демонстрували своїм одноліткам вміння безпечної поведінки на вулицях та дорогах. 

Саме такі суспільні заходи дадуть позитивну динаміку попередження дорожнього травматизму серед дітей. Адже не тільки від Державтоінспекції, батьків, вчителів, але й від усього суспільства залежить майбутнє дітей.

Для профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму слід активно й наполегливо проводити роз’яснювальну роботу серед дітей та підлітків. Уважне вивчення “Правил дорожнього руху” значно впливає на свідомість дітей і попереджує аварійні ситуації на вулиці.

Сектор профілактичної роботи УДАІ Київської області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera