facebook  ДДСО

 
Новини
02-09-2011 15:07 | Переглядів: 520

На Київщині чоловік замість пташки підстрелив сусідку

До Білоцерківського райвідділу міліції зателефонували лікарі швидкої медичної допомоги та повідомили, що у дворі одного з приватних будинків міста від вогнепального поранення загинула 67-річна пенсіонерка.

Виїхавши на місце події співробітники міліції виявили труп жінки з дробовим вогнепальним поранення спини. У ході проведення оперативно-розшукових заходів стрілка того ж дня знайшли у сусідньому будинку. З’ясувалося, що стріляв чоловік із незареєстрованої мисливської рушниці, котру, як він сам пояснив, знайшов на ставках рибного господарства. Сусід розповів, що стріляв на власному подвір’ї у сойку, а поцілити в людину зовсім не мав на меті. Втім куля настигла жінку, яка поралася на своєму городі. Візит правоохоронців став для чоловіка неприємною несподіванкою. Адже він навіть не бачив, що позбавив людину життя.

Горе-сусід зізнався у скоєнні злочину і дав правдиві свідчення. Всі речові докази вилучили. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Також співробітники міліції з’ясовують яким чином незареєстрована рушниця опинилася на ставках місцевого рибного господарства і розшукують її власника. Стосовно даного факту ведеться перевірка.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera