facebook  ДДСО

 
Новини
03-09-2011 10:51 | Переглядів: 407

День знань – разом з ДАІ!

Стало доброю традицією в День знань відвідування працівниками Державтоінспекції навчальних закладів та дитячих будинків Київщини. В цей день та в перші дні нового навчального року інспектори ДАІ несуть службу біля шкіл. Основною метою проведення даних заходів є недопущення нещасних випадків на автошляхах за участю дітей.

1-го вересня працівниками Державтоінспекції Київської області проведено 343 уроки з безпеки дорожнього руху. Окрім того працівники апарату УДАІ провели такі заходи в 27 навчальних закладах області. В процесі проведення уроків, працівниками ДАІ, була роздана друкована продукція з тематики безпеки дорожнього руху, яка буде використовуватися учнями під час проведення уроків з безпеки дорожнього руху впродовж навчального року.  

В День знань також були відвідані закріплені за Управлінням ДАІ підшефні дитячі будинки. З дітьми проведені заняття, подаровані канцелярські товари та солодощі. Школярі уважно слухали поради працівників ДАІ та активно давали відповіді на поставлені запитання. Навчання дітей Правилам дорожньої безпеки проходили у формі конкурсів, вікторин, де кожна дитина могла показати свої знання дорожньої грамоти.

Уважне вивчення “Правил дорожнього руху” значно впливає на свідомість дітей і попереджує аварійні ситуації на вулиці.

Педагоги та батьки відмітили актуальність і корисність таких зустрічей, адже подібними заходами вдається привернути увагу до дорожнього травматизму за участю дітей, що допоможе зберегти їх життя і здоров`я.

Сектор профілактичної роботи УДАІ ГУМВС України
в Київської області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera