facebook  ДДСО

 
Новини
08-09-2011 14:55 | Переглядів: 289

Крок у прірву - інвалідність, як вирок

7 вересня о 20:30 год. до чергової частини Білоцерківського МВ по телефону надійшло повідомлення від диспетчера служби «101» про те, що в під’їзді будинку №95 по вул. Некрасова невідомий чоловік намагається покінчити життя самогубством. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці, що приїхали на місце події, не застали чоловіка живим. На місці події працювали лікарі «швидкої», які і констатували смерть людини, що викинулася з 9-го поверху будинку.

В наш час молоді люди не надто переймаються своїм здоров’ям. Робота відбирає багато часу, справи не дають розслабитись і належно відпочити та дати своєму організмові перепочити. Про профілактичні заходи, як то обстеження чи санаторно-курортне лікування, молодь навіть не замислюється. Кажуть, витримаємо, а відпочивати будемо в старості.

30-річний чоловік пригадував, як років три тому він переніс «на ногах» запалення легенів, потім бронхіти, а місяць тому (як результат легковажності, проявленої до свого ж здоров’я) операцію по видаленню легені. Наразі, він мав отримати інвалідність за станом здоров’я. Думки про те, що він в свої 30-ть років вже інвалід, не полишали і засмучували його, затьмарювали розум.

Цього злощасного дня, він не зміг вийти з депресійного стану. Чоловік прийняв рішення і від нього не відступив. Життя обірвалося вмить.
Правоохоронці наразі з’ясовують всі обставини, що призвели до самогубства.

Тетяна Гадомська
спеціаліст по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera