facebook  ДДСО

 
Новини
12-09-2011 13:19 | Переглядів: 347

У столичному регіоні оковита і ревнощі знову забрали людське життя

До чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої. Під час виїзду на виклик за адресою вул. Славіна, медичну допомогу довелося надати 62-річному громадянинові з закрито черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом ребер та численними гематоми.

На місце події, за викликом, виїхала слідчо-оперативна група. В ході розслідування виявилось, що медикам довелося рятувати життя ще одній особі, 31-річній жінці. Її доставили до лікарні з діагнозом: колото-різані рани живота, забійні рани голови. Винуватцем каліцтв обох осіб став співмешканець жінки.

62-річний чоловік зайшов до будинку по вул. Славіна та попрямував до своїх знайомих. Пенсіонер був напідпитку, тому переплутав поверхи і зайшов до іншої квартири, двері якої були відчиненими. В квартирі чолов’яга побачив нетверезу роздягнену жінку і почав залицятися. Саме в цей момент до квартири увійшов її співмешканець. Молодика роздратувала така поведінка чужого нахабного незнайомця – між ними зав’язалась сварка, яка згодом переросла у жорстоку бійку.

Результат п’яного дебошу виявився трагічним. Молода жінка з тяжкими травмами опинилася в лікарні, для пенсіонера побої виявилися несумісними з життям. Наразі його тіло доправлено до моргу. Палкий ревнивець дає пояснення співробітникам міліції щодо інциденту та його наслідків. 

Відповідно ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) молодику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.  

 

Тетяна Гадомська, спеціаліст по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera