facebook  ДДСО

 
Новини
16-09-2011 16:32 | Переглядів: 329

У лісі на Київщині вбили молоду жінку і намагалися спалити її труп

У Києво-Святошинському районі в лісі неподалік села Гурівщина виявили обгорілий труп жінки. На неприємну знахідку натрапило подружжя, яке приїхало на відпочинок. Діставшись найближчого посту ДАІ, вони викликали співробітників міліції на місце пригоди.
Після проведення оперативно-розшукових заходів особу загиблої встановили. Нею виявилися 25-річна киянка, яка працювала психологом в одній із столичних фірм. Міліціонери відтворили останні години життя загиблої.

 На своєму автомобілі вона поїхала зі знайомим на відпочинок за місто. Втім на свіжому повітрі чоловік і жінка посварилися. Спочатку жертву вдарили по голові, потім задушили. Дівчина вочевидь намагалися захиститися, але нажаль їй це не допомогло.
Збагнувши, що вбив знайому, чоловік утік із місця пригоди. Добравшись до траси він поїхав у місто. З метою приховати злочин, наступного ранку прихопивши товариша повернувся до лісу з п’ятилітровою каністрою бензину та підпалив труп загиблої. Після скоєного обоє сіли в машину померлої та роз’їхалися по домівках. Із дівчини зняли ювелірні прикраси, забрали документи і гроші.

Уже через два дні оперативники затримали чоловіків у Києві. Автомобіль своєї жертви вони заховали на одному з київських паркувальних майданчиків. Всі речові докази вилучили, зловмисників затримали. Відносно них порушено кілька кримінальних справ: за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій), ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ст. 396 (приховування злочину). Один зі зловмисників уже був раніше засуджений. У місцях позбавлення волі він провів близько двадцяти років, до речі, одна зі статей була також за вбивство. У загиблої жінки залишилася малолітня дитина.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera