facebook  ДДСО

 
Новини
16-09-2011 16:37 | Переглядів: 379

На Київщині чоловік залякував дружину, переодягнувшись в мундир офіцера німецької армії та з автоматом на шиї…

Вранці біля дверей Бориспільського міськвідділу міліції стояла молода симпатична жінка, в очах якої був розпач. На запитання, що трапилося, вона розповіла історію свого життя за останній рік. Від почутого стало ніяково навіть працівникам міліції, які перебачили вже чимало.

Почалося все після заборони ігрового бізнесу. Її чоловік, успішний бізнесмен, розпродав ігрові автомати. Виручених коштів йому було замало. Адже він звик ні в чому собі не відмовляти. Працювала тільки вона, а всі зароблені гроші чоловік складав до себе в сейф. На її прохання дати грошей на закупівлю товару отримала відмову в грубій формі. Де й поділася та джентльменська поведінка, яка раніше так її милувала.

«Грошей нема!» - звучала відповідь. Та на що вони пішли, жінка ніяк не могла збагнути. Проте таємниця швидко розкрилася. Добряче випивши, чоловік натягнув на себе мундир офіцера німецької армії часів Великої Вітчизняної війни та приставивши до її грудей пістолет почав вимагати повної покори та виконання його примх. Все це відбувалося на очах малолітньої доньки.

Терпець жінки увірвався і вони розлучилися. Після цього продовжують жити в одному будинку. Схожа ситуація повторилася знову. Колишній чоловік так само у формі німецького вояка з автоматом на шиї, ножем за паском та пістолетом у руці вчинив розбірки дружині та цей раз погрожуючи фізичною розправою, якщо вона не залишить будинок разом із дитиною.

Отримавши таку інформацію міліціонери негайно виїхали за вказаною адресою. В с. Щасливе чимало гарних будинків, побудованих за останніми технологіями. В одному з таких і живе наш герой. В підвальному приміщенні (якщо можна так назвати обладнану кімнату) стіни були завішені холодною зброєю та її макетами. Були в кімнаті і манекени, одягнені у форму німецьких військових, і гранати, і гвинтівки з пістолетами та їхні муляжі. Працівники міліції зброю вилучили – арсенал припинив своє існування. За результатами експертизи буде вирішено питання про порушення кримінальної справи. Наразі тривають пошуки «колекціонера-вояки», який відчувши, що його походенькам йде край, виїхав у невстановленому напрямку.

Ірина Барсученко, Бориспільський МВ
ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera