facebook  ДДСО

 
Новини
22-09-2011 13:41 | Переглядів: 306

Украв, випив і в тюрму…романтика

 Днями на лінію «102» зателефонував житель міста Біла Церква і повідомив про пограбування квартири. На місце події виїхали працівники Білоцерківської міліції, які і з’ясували всі обставини злочину.

Господар розповів, що повернувшись додому, побачив пошкоджений замок дверей і одразу зрозумів, що квартиру обікрали. Крім цього постраждалий згадав, що біля під’їзду зустрів невідомого чоловіка який, вочевидь, і є грабіжник. 

Завдяки описанню прикмет підозрілого оперативники швидко встановили цю особу. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, який неодноразово судимий за крадіжки (останній строк відбув у 2008 році). Зловмисника працівники міліції затримали за місцем проживання. У нього правоохоронці виявили і речові докази пограбування: гроші та вироби із золота. 

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Білоцерківського МВ. За його словами, він не вміє нічого робити окрім того щоб красти. Свою злочинну діяльність він розпочав ще з малолітства і називає себе «джентльменом удачі» - украв, випив і в тюрму. 

За даним злочином стосовно нього порушено кримінальну справу за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі, ведеться слідство на причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera