facebook  ДДСО

 
Новини
23-09-2011 11:39 | Переглядів: 465

Металева хвороба

 У якому б вигляді метал не був, це завжди свіжа копійка, що збагачує кишені збирачів металобрухту. Із металом вас радо зустрінуть у пункті прийому металобрухту – офіційному чи нелегальному – й оперативно розрахуються за здану сировину не питаючи: «Звідки вона?».

До чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення від жителя Броварського району про крадіжку шестиметрових чавунних труб. Швидкими оперативними діями працівники міліції біля пункту прийому металобрухту затримали 36-річну безробітну сусідку, яка привезла здавати труби схожі за описом викрадених. Труби повернули їх власнику, а на крадійку чекає покарання. Нині проти жінки працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.2 ст.185 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Зі слів Руслана Хартановича, начальника міліції громадської безпеки Броварського міськвідділу, не секрет, що охочі до випивки і чергової «дози» тягнуть приймальнику все, що попадеться під руку – хоч з власного будинку, хоч із сусідського. На жаль, проблема незаконного збору та «добування» металобрухту для нашого району давня. Звичайно можна нарікати на кризу, безробіття, періодичні стрибки цін… Але це не може виправдати злодійство. Тому працівники міліції Броварського МВ вважають боротьбу з незаконним прийомом та обігом металу першочерговою у своїй роботі. З початку 2011 року складено п’ять адміністративних протоколів за ст..164-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення та проводяться оперативні заходи.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera