facebook  ДДСО

 
Новини
27-09-2011 14:26 | Переглядів: 307

Завдяки співпраці жителів Київщини з правоохоронцями затримано зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні 5 вбивств

В результаті оперативно розшукових заходів працівники карного розшуку ГУ МВС України в Київській області затримали 44-річного жителя м.Фастів, який підозрюється у скоєнні низки зґвалтувань та вбивств.

16 серпня цього року у лісовому масиві було виявлено труп невідомого чоловіка з колото-різаними ранами. Згодом з’ясувалося, що загиблий є жителем м.Ірпінь Київської області. Завдяки кропіткій роботі працівників карного розшуку через декілька днів було викрито та затримано підозрюваного у скоєнні цього злочину. Як з’ясувалося, під час розпиття спиртних напоїв на грунті раптово виниклих неприязних відносин підозрюваний завдав тілесних ушкоджень своєму товаришу по пляшці. Від отриманих ран останній помер.

Важливу роль у розкритті цього злочину та цілої низки інших злодіянь зіграла співпраця правоохоронців з місцевими жителями. Завдяки пильності громадян міліціонери отримали цінну інформацію та ретельно перевіряючи її з’ясували, що затриманий скоїв ще декілька злочинів на території області.

Працівники міліції встановили, що у минулому році він зґвалтував та вбив трьох місцевих жительок, 18, 42 та 60 років. Також у вересні 2010 року на грунті неприязних відносин затриманий завдав смертельних тілесних ушкоджень непрацюючому місцевому жителю.

Крім цього, чоловік підозрюється у зґвалтуванні двох жінок у липні та вересні цього року. Одна з потерпілих є неповнолітньою.

Затриманий у скоєнні злочинів зізнався та дав правдиві покази.

Стосовно зловмисника порушено кримінальні справи за ч.3 ст.152 «Згвалтування» та ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Наразі йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове слідство триває, перевіряється причетність затриманого до скоєння інших злочинів.

УЗГ МВС України 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera