facebook  ДДСО

 
Новини
27-09-2011 16:28 | Переглядів: 919

Незнання закону не звільняє від відповідальності.

Нелегальне розповсюдження наркотиків охоплює все більш широкі кола нашого суспільства, та призводить до зростання злочинності, трагедії сімей та руйнування людських душ. У зв’язку з цим на території Київської області проводяться операції, мета яких - виявлення і знищення посівів маку чи коноплі, та боротьба з особами які розповсюджують зілля.

На сьогодні усі громадяни знають, що вирощувати рослини коноплі заборонено. Однак, незважаючи на заборону дехто намагається порушувати закон, придумуючи різноманітні «байки» та аргументуючи свої дії незнанням закону. 

Так, під час відпрацювання території Білоцерківського району працівники міліції виявили у 61-річного мешканця села Іванівка 25 кущів коноплі. Чоловік виправдовувався, що посадив заборонені рослини для лікування, не знаючи, що їх можна використовувати як наркотичний засіб.

Після проведення експертизи рослин, стосовно господаря, який ігнорував законодавство держави, де чітко окреслені умови настання відповідальності, буде вирішуватися питання про порушення кримінальної справи за статтею 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Тож шановні громадяни, будь - ласка цікавтесь нормативно - правовими документами, адже незнання закону не звільняє від відповідальності.

Яна Гунько Білоцерківський РВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera