facebook  ДДСО

 
Новини
27-09-2011 17:30 | Переглядів: 370

За вихідні на Київщині згоріло чотири автомобіля

За минулі вихідні в місті Українка, що на Київщині згоріло одразу чотири автомобіля. В усіх випадках виявили сліди підпалу.

Зі слів начальника Відділу зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області Миколи Жуковича, між четвертою та п’ятою годинами ранку невідомі особи кидали під колеса автівок пляшки із легкозаймистою речовиною. Дві машини запалали у суботу, ще дві – в неділю. В усіх випадках почерк злочину був однаковим.

«Мазда», «БМВ» та «Сузукі» згоріли повністю. «Форд» вдалося врятувати лише частково завдяки випадковому свідкові, який встиг викликати пожежників. Усі згорілі машини не були застраховані, власники оформили тільки «автоцивілку». Відомо, що автомобілі були 2009-го та 2010-го року випуску. Врятований «Форд» прокатав свого господаря лише два місяці.

Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи. Взято зразки займистої речовини та направлено на експертизу для подальшого вставлення причин пожежі. Проводиться відповідна перевірка. Особи, які кидали пляшки з рідиною під автомобілі розшукуються. Співробітники міліції звертаються до громадян із проханням, зателефонувати за номером 045-72-217 або 102 усіх, кому відома будь-яка інформація щодо даного злочину.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera