facebook  ДДСО

 
Новини
28-09-2011 11:04 | Переглядів: 415

Громадяни, будьте обережні: у Білій Церкві працюють телефонні шахраї!

З початку року у Білій Церкві задокументовано більше десятка випадків телефонного шахрайства. Сценарій дії такий: серед ночі вони телефонують на ваш мобільний, представляються працівниками міліції, і повідомляють про те, що хтось із родини (чоловік, син, донька – в залежності від ситуації) потрапив у скрутну ситуацію, яка потребує негайного вирішення. А саме, термінового перерахування певної суми (яка обчислюється у тисячах гривень) на рахунок названого номера мобільного телефону. 

Родичі так званого потерпілого посеред ночі біжать до терміналу і перераховують кошти. На ранок з’ясовується, що їх ошукали – рідні живі-здорові, а кошти перераховано невідомо кому. Лише тоді жертви шахрайства звертаються до міліції за допомогою. Днями саме з такою заявою звернулось двоє жителів міста Біла Церква.

Зафіксовано і інший спосіб передачі грошей – через службу «таксі». Викликають на вашу адресу «таксі» і ви передаєте водію гроші. В іншому місці (на вулиці), автомобіль зустрічають шахраї і отримують легко «зароблені» кошти які ви власноруч їм передали.

Шановні громадяни!

Якщо Вам зателефонують незнайомі особи і повідомлять про те, що з вашими рідними трапився подібний інцидент, не піддавайтеся впливу шахраїв. Негайно зв'яжіться із своїми рідними, а також повідомте про даний випадок працівників міліції, зателефонувавши до чергової частини за №102.

Тетяна Гадомська, Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera