facebook  ДДСО

 
Новини
03-10-2011 14:34 | Переглядів: 290

Десять років позбавлення волі за спалений будинок і загублене людське життя

Близько року тому в селі Сошників, що на Бориспільщині зловживання алкоголем та ревнощі призвели до трагедії. 47-річний чоловік, уродженець Донеччини, не заставши вдома свою співмешканку знайшов її в одному з місцевих будинків. Нетвереза 43-річна жінка розважалась з власником дому. Після любовних утіх сп’янілий господар мирно заснув у ліжку.

Зрозумівши, що цивільна дружина мала інтимні стосунки з іншим, чоловік розлютився не на жарт. Дружину забрав, а супернику жорстоко помстився. Підпалив компютер, побутову техніку і пішов. Яскраво палаючий будинок побачили сусіди. Втім урятувати горе-коханця не вдалося. 

51-річний загибий проживав у Києві, а в Сошників, де мав дачний будиночок часто навідувався. Його родину ніхто й ніколи не бачив. Зі слів сусідів, покійний був заможним і подобався жінкам. Його останню гостю, за прихід якої він розплатився життям, односелчани засуджують. Розповідають, що жінка любила перехилити чарку та нерідко грішила близькими стосунками на стороні, хоча понад п’яти років прожила у цивільному шлюбі.

Підозрюваного у підпалі та убивстві швидко затримали співробітники міліції. Чоловік зізнався у скоєному. Відносно нього порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Чоловіка засудили до десяти років позбавлення волі. Наразі він відбуває покарання в одній із тюрем Донецької області. Односельчани вважають, що життя чоловікові скалічила співмешканка. Кажуть, спровокувала трагедію аморальною поведінкою. 

У місцях позбавлення волі затриманий опинився не вперше. Перебуваючи за гратами він пожалкував, що позбавив людину життя під впливом емоцій і алкоголю. Цивільна дружина жодного разу не навідала колишнього коханого. Пробачивши їй зраду фізичну, моральну пробачити не зміг. Зі слів чоловіка, в той злощасний день жінка підпалила будинок разом із ним і ледь не сама запропонувала розправитися із коханцем. Утім щоб захистити дружину, всю провину він узяв на себе. Тепер має наміри розповісти правду та планує подати заяву до Апеляційного суду. Чоловік сподівається, що його свідчення приймуть до уваги і якщо йому вдасться вийти на волю раніше, можливо він ще матиме шанс розпочати нове життя.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera