facebook  ДДСО

 
Новини
04-10-2011 11:59 | Переглядів: 298

На Київщині пенсіонерка винесла шахраям всі гроші та золото, щоб вилікувати доньку

Керівництво Броварського міськвідділу міліції Київської області вкрай стурбоване тим, що наші громадяни продовжують потрапляти на гачок аферистів, які обкрадають людей, обманом входять до них у довіру та видурюють останні копійки. Найбільше сьогодні страждають громадяни похилого віку, адже їх ввести в оману найлегше.

Нещодавно прямо на вулиці до пенсіонерки, мешканки села Дімітрово, підійшли дві жінки та чемно привіталися:
- Доброго дня!
- Доброго! – здивувалася старенька, побачивши незнайомок.
Підійшовши ближче одна із шахрайок запитала: «Як ноги вашої дочки?».
Як виявилося, у пенсіонерки дійсно є дочка, у якої з дитинства хворі ноги (коксоартроз).

З цікавості бабуся запитала : «А звідки ви мене знаєте?». Тоді шахрайка повідомила, що вона екстрасенс і може допомогти її дочці стати на ноги. Потрібно лише якнайшвидше принести всі гроші, золото і нікому про це не розповідати три дні, щоб допомогло. 

Пенсіонерка побігла додому, винесла чотири з половиною тисячі гривень, по дорозі зняла золоті сережки та каблучку. Забравши усі кошти, шахрайки за лічені хвилини зникли. Коли ж бабуся отямилася і зрозуміла, що потрапила на гачок аферисток, побігла до міліції. 

На жаль, такі випадки трапляються досить часто, змінюються лише сценарії ошукування. Зі слів Руслана Хартановича, начальника міліції громадської безпеки Броварського міськвідділу, у більшості випадків зловмисники «працюють» удвох. Правоохоронцям дуже важко знайти шахраїв та довести їхню провину, тому що злодії переїжджають з одного населеного пункту до іншого, а потім взагалі зникають в невідомому напрямку. Тож неабияке прохання до всіх громадян: ні під яким приводом не впускати до своєї оселі незнайомих людей та за жодних обставин не контактувати з ними.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera