facebook  ДДСО

 
Новини
04-10-2011 14:49 | Переглядів: 397

У столичному регіоні зіткнулися дві вантажівки та легковик: всі вижили

Вчора вдень на 75-му кілометрі автодороги Київ-Одеса зіткнулися дві вантажівки та автомобіль «БМВ». На щастя, в цій жахливій автокатастрофі чудом вижили всі. 

Водій «МАЗу» на повній швидкості наздогнав «ЗІЛ», який від удару перекинувся на бік та загородив ліву смугу руху. Саме по ній їхав третій учасник ДТП в автомобілі «БМВ»разом із пасажиром. Все сталося настільки швидко і несподівано, що зіткнення уникнути було вкрай важко.

чевидним є те, що винуватцем трагедії є 46-річний водій фури. За яких причин він допустив зіткнення наразі з’ясовують правоохоронці. Чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, закритого перелому ребер доставлено до лікарні. 

Не менше шкоди здоров’ю в результаті дорожньої пригоди було нанесено і 31-річному водієві автомобіля «БМВ» та його пасажиру, які також потрапили на лікарняне ліжко. Переляком та незначними ушкодженнями відбувся лише водій «ЗІЛ». Чоловік каже, що за кермом він більше 30 років, а в аварії такого масштабу потрапив вперше.  

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera