facebook  ДДСО

 
Новини
05-10-2011 13:44 | Переглядів: 274

За розміром – євро, за кольором долар: такими грошима шахраї розрахувалися в одному з бориспільських магазинів

 Спокуса заробити не пітніючи притаманна декотрим нашим громадянам. І дарма, що це інколи справа на межі порушення закону. За прикладом далеко ходити не потрібно. Так, до магазину в центрі міста Бориспіль завітали двоє добре одягнених чоловіків, які придивившись до товару почали фліртувати з продавщицею. Жінка розчулилася від милої посмішки покупців та ввічливого звернення до неї, адже компліменти так і лилися з вуст незнайомців.

Молодики, обравши товар, підійшли розрахуватися. Гроші – товар: все як належить. На перший погляд кошти виявилися якимись дивними: ні гривні, ні долари, ні євро, ні рублі. За розміром – євро, за кольором – долар. Проте це продавця не зупинило. Милі і привітні покупці, купюра невідомої валюти номіналом 500… Жінка й незчулася, як перерахувала гроші за незрозумілим курсом і віддала решту – 3 700 гривень. 

Коли ж розгледіла напис на грошах іноземною мовою «квача», зрозуміла, що її ошукали і звернулася за допомогою до міліції. Наразі правоохоронці розшукують зловмисників. А поки що жінці доведеться повертати свої гривні в касу магазину.

Ірина Барсученко, Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera