facebook  ДДСО

 
Новини
07-10-2011 15:11 | Переглядів: 307

Жорстоко вбивши молоду дружину, чоловік склав труп в сумку й викинув у каналізаційний люк. За скоєне нелюд отримав тринадцять років ув’язнення

Трагедія сталася у місті Бровари Київської області. Сергій і Олена прожили у шлюбі два роки. Батько нареченої подарував молодятам квартиру. Втім за іронією долі життя після весілля у молодого подружжя не склалося. Жінка втратила роботу, а чоловікові, який працював будівельником майже нічого не платили. Через фінансові труднощі в родині постійно сварилися. Особливо нелегко стримуватися було чоловікові.

Коли стало зовсім скрутно Сергій вирішив здати в ломбард відеокамеру, що й зробив. Але через деякий час Олена сказала, що дорогу річ потрібно викупити і повернути додому. Аргументи чоловіка про те, що гроші вкрай необхідні, дружина чути не хотіла. З часом подружня суперечна переросла у серйозне з’ясування стосунків. Через непокору жінки Сергій оскаженів. Під час сварки ударив дівчину битою в область скроні, а потім п’ять разів ударив ножем у шию.

Побачивши, що кохана мертва, чоловік зняв із неї золоті прикраси і пізніше здав їх у ломбард разом із двома мобільними телефонами жертви. Дочекавшись сутінок Сергій склав труп Олени у велику сумку та викинув у каналізаційний люк неподалік міського цвинтаря. Олені було лише двадцять сім років. Для батьків дівчини і міліції нелюд вигадав історію, що дружина поїхала до Києва за обновками і не повернулася. Втім версія убивці розпалася вже під час першої розмови з правоохоронцями. Ювелірні вироби і обидва мобільних Олени знайшли в одному з броварських ломбардів. Речі впізнав батько загиблої. Сергій же розповів міліціонерам, що стільникові жінки зламалися, тому він змушений був здати їх у ремонт.

Через деякий час чоловік зізнався в убивстві й відверто розповів, як позбавляв Олену життя. Після зізнання він показав, де заховав тіло потерпілої. Побаченою картиною були шоковані навіть досвідчені співробітники міліції. У клітчатій поліетиленовій сумці скручена немов жорстоко зламана лялька, лежала тендітна і колись вродлива Олена. Вже вкотре жага до грошей і легкого заробітку перетворила людину на звіра. Згодом з’ясувалося, що Сергій наркозалежний. Саме тому йому постійно потрібні були гроші, а відмова і нерозуміння дружини затьмарили розум.

Відносно двадцяти дев’ятирічного чоловіка порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). За вироком суду Сергій отримав тринадцять років позбавлення волі. Батьки загиблої дівчини й досі не можуть прийти до тями від страшної втрати. З їхніх слів, зять не був порядною людиною і не гребував розживатися за чужі кошти. Втім такого холоднокровного й жорстокого убивства від нього не чекали.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera