facebook  ДДСО

 
Новини
11-10-2011 12:11 | Переглядів: 341

У Київському регіоні робітник за наймом підрізав хлопця і намагався втекти. Завадили місцеві жителі

 В місті Васильків поблизу одного з місцевих кафе будівельник з Кіровоградської області підрізав 21-річного хлопця і намагався втекти.

Знаряддям злочину став перочинний ніж, який робітник за наймом носив в кишені. До приїзду міліції затримати зловмисника намагалися місцеві жителі. Боячись розправи, 39-річний будівельник забіг в овочевий магазин і, до смерті налякавши продавця, зачинився зсередини. За десять хвилин на місце приїхали правоохоронці і одягли чоловікові кайданки.

Тим часом лікарі швидкої допомоги рятували життя потерпілого. Він отримав проникаюче ножове поранення грудної клітини. На сьогоднішній день його стан, на щастя, задовільний. Хлопець перебуває у центральній районній лікарні. 

Причина інциденту – безглузда та ще й підкріплена горілчаним градусом. Як з’ясувалося, напередодні дві компанії відпочивали в кафе. Коли місцеві курили на вулиці, заробітчани виходили з приміщення. «Чого так дивишся!?» - нахабно звернувся до молодиків робітник. «А ти хто такий?» - почулося з юрби місцевих. « Я тобі зараз покажу, хто я такий… ». Почалася бійка. Несподівано в руках кіровоградця з’явився ніж.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Затриманий у скоєному зізнався. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Робітнику за наймом загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.
 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera