facebook  ДДСО

 
Новини
12-10-2011 13:16 | Переглядів: 234

Чоловік інсценував пожежу, щоб приховати вбивство

Близько п’ятої години ранку до міліції надійшло повідомлення від диспетчера МНС про те, що в одній із квартир міста Біла Церква відбулося загорання. Під час гасіння пожежі в квартирі виявили тіло власниці квартири.

50-річна жінка проживала без родини. Сусіди говорять, що вона зловживала спиртними напоями, не працювали і запрошувала в гості сумнівних осіб. 

Напередодні у неї був чоловік, з яким жінка останнім часом спілкувалась. Вечірка була у розпалі та щось раптом пішло не так. Захмелілі коханці стали не на жарт сперечатися, потім пішли в хід і кулаки. Чоловік наніс жінці численні удари в район голови та тулубу, в результаті чого вона отримала тяжкі травми і перебувала у безпорадному стані. 

Намагаючись приховати сліди злочину, чолов’яга поклав непритомну жінку на підлогу у вітальні, обклав її подушками та ковдрами і підпалив. 
За висновками експертів, смерть потерпілої настала від гострого отруєння оксидом вуглецю та сукупної травми голови та тулубу.

Порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Наразі ведеться слідство та проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця перебування особи, що скоїла злочин. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Тетяна Гадомська, Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera