facebook  ДДСО

 
Новини
14-10-2011 14:08 | Переглядів: 302

На Київщині чоловік приревнував кохану до… спогадів і вдарив ножем в живіт

В Згурівському районі, що на Київщині, 47-річний колишній в’язень через ревнощі наніс ножове поранення своїй співмешканці, помив ніж, викликав швидку і зник. Дочекавшись, поки лікарі увезуть непритомну жінку, повернувся до будинку, щоб змити на підлозі кров.

До міліції повідомлення про поранення 35-річної місцевої жительки надійшло з лікарні близько дев’ятої години вечора. Правоохоронці одразу виїхали на місце. Особу підозрюваного встановили швидко. Ним виявився раніше засуджений за крадіжки любитель оковитої. Пошуки тривали близько трьох годин. Від міліції чоловік ховався в лісополосі неподалік села. Під час затримання він знаходився в нетверезому стані і лише вранці зміг пояснити, що накоїв.

Його початкова версія, що співмешканка впала на стакан і поранилася, звучала якось неправдоподібно. В ході слідчо-оперативних дій міліціонерам вдалося довести, що, приховуючи сліди скоєного, затриманий змивав кров з підлоги та знаряддя злочину.

Передувало трагедії розпиття спиртного та душевна бесіда, в результаті якої чоловік приревнував жінку до спогадів про минуле кохання. За словами лікарів на сьогоднішній день життя потерпілої, на щастя, в безпеці. Стан її здоров’я після отримання ножового поранення в область брюшної порожнини стабільний. Як це зазвичай трапляється в таких випадках, заяву до міліції вона писати не хоче.

За словами першого заступника начальника Згурівського райвідділу міліції Андрія Медуниці, за даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Зловмиснику, який наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera