facebook  ДДСО

 
Новини
17-10-2011 15:45 | Переглядів: 343

Словесна перепалка заробітчан закінчилася різаниною і арештом

 В одному з дачних кооперативів Глевахи Васильківського району Київської області словесна перепалка двох заробітчан ледь не закінчилася трагедією. Обидва чоловіки не місцеві. У будинку тимчасового проживання робітники виконували ремонтні роботи. Перехиливши чарку 30 річний Володимир і 47-річний Олексій посварилися, втім банальне з’ясування стосунків переросло у жорстоку різню.

Під час суперечки Володимир з невідомих причин ударив Олексія по голові. Ображений колега схопив ножа і наніс кривднику три удари у грудну клітину. Швидку допомогу скривавленому чоловікові викликала дружина потерпілого, котра проживала в тому ж будинку. 

Володимиру пощастило, його вчасно доправили до місцевої лікарні і надали необхідну допомогу. Втім на сьогодні, зі слів медиків, стан чоловіка залишається важким. Співробітники міліції оперативно виїхавши на місце пригоди майже одразу затримали підозрюваного і вилучили речові докази. Олексій зізнався у скоєному і наразі жалкує про те, що так вчинив з товаришем. Відносно нього порушили кримінальну справу за фактом замаху на вбивство. Тепер у чоловіка буде достатньо часу для того щоб навчитися контролювати свої дії і замислитися щодо надмірного вживання алкоголю і його безпосередню дію на людську психіку і вчинки.

Марія Синельникова ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera