facebook  ДДСО

 
Новини
19-10-2011 11:38 | Переглядів: 352

У столичному регіоні батько жорстоко знущався над дев’ятимісячною дитиною. Чоловік затриманий, порушена кримінальна справа

Гематома правої лобної ділянки головного мозку, перелом верхньої третини лівої плечової кістки зі зміщенням, множинні забої м’яких тканин в ділянках суглобів – такий висновок зробили лікарі після огляду дев’ятимісячного хлопчика, якого доставили в лікарню в кареті швидкої допомоги. За словами молодої мами, дитину побив вісімнадцятирічний батько.

Шоковані лікарі одразу повідомили про це міліцію. На місце пригоди правоохоронці виїхали одразу, проте горе-батька вдома не було. Він переховувався у товариша, де його і затримали.

Зі слів тимчасово виконуючого обов’язки начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей Київщини Олександра Дудника, того дня він разом із дружиною та сином знаходилися вдома. Коли жінка вийшла, малюк почав плакати. Щоб вгамувати дитячий крик, батько почав закривати малюку рота. Хлопчик не стихав, тоді парубок почав лупцювати його руками і ногами. Бив головою об стіну та кидав на підлогу. Коли в будинок увійшла мати, вона одразу кинулася на чоловіка. Він побив і її. 

Ніхто з сусідів та знайомих не розуміє, як таке взагалі могло трапитися. За їх словами, він - людина спокійна, спиртними напоями не зловживає, завжди привітається. Причину скоєного люди бачать лише у важкому дитинстві та, можливо, якихось психічних розладах. Справа в тому, що зовсім малим він опинився під колесами автомобіля і отримав важку травму голови, потім залишився без батьківської опіки і потрапив в інтернат. Не так давно повернувся в село до тітки з жінкою та дитиною. Жодних нарікань від мешканців на нього до сільської ради не надходило. Часто спілкувався з друзями, проте у відвертих розмовах зізнавався, що немає в світі такої людини, якій можна було б все розповісти, довірити та пожалітися.

За даним фактом обухівська міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. На сьогоднішній день хлопець перебуває під вартою. Свою провину він визнав повністю. Слідчі дії тривають, після отримання результатів проведених експертиз, в тому числі і психіатричної, справу буде передано до суду. За побиття немовляти батькові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera