facebook  ДДСО

 
Новини
23-10-2011 11:54 | Переглядів: 562

Під Києвом студент жорстоко вбив бармена і намагався заплутати міліцію

В місті Бровари, що на Київщині, 20-річний студент жорстоко вбив жінку-бармена, забрав виручку у сумі 3 тисяч гривень та зник. Як в кіношних детективах, наступного дня на місце злочину хлопець повернувся…

Від азартних ігор молодик відмовитися не міг вже кілька останніх років. Нещодавно він програв всі свої гроші,тож вирішив спробувати найшвидший спосіб заробітку – кримінал. Про те, що в касі одного з броварський барів завжди водяться гроші, він був упевнений. Хлопець там частенько відпочивав сам. До того ж в закладі не було охорони.

На злочин він ішов підготовлений – взяв рукавички та мисливський ніж. Дочекавшись, поки близько 23-ї години піде останній клієнт, студент зачинив двері зсередини та почав вимагати гроші у 46-річної жінки за стійкою. Коли ж вона вимоги не виконала, у хід пішов ніж. Дев’ять колото-різаних ран в область голови та дві – в шию. Такий висновок зробили лікарі стосовно причини смерті потерпілої.  

Тіло наступного дня виявив перехожий. Чоловік побачив, що двері закладу відчинені, ввійшов усередину. Там все було в бурий плямах, а на підлозі лежала вбита жінка. На місце події правоохоронці приїхали за кілька хвилин. Коли ж слідчо-оперативна група вже працювала, відбираючи необхідні зразки та докази, до кафе підійшов молодик. Хлопець розповів, що був тут вчора, ніяких підозрілих осіб, окрім двох заробітчан, які були добряче напідпитку, не бачив. Проте незнайомців він запам’ятав, і якщо буде потрібно впізнає їх.

Міліція, звичайно, перевіряла всі можливі версії, та в історії з робітниками за наймом точно щось не сходилося, та і свідок виявився якийсь дивний. На запитання правоохоронців, що з його рукою, хлопець відповів, що порізався склом на дачі. 

За кілька годин слідчо-оперативної роботи молодик вже став головним підозрюваним. Цинічність його дій просто вражає. До міліціонерів від прийшов в тому самому одязі, в якому скоював вбивство. Після проведених експертиз замиті бурі плями на светрі та джинсах виявилися кров’ю жертви, а поріз на руці – від леза мисливського ножа. Коли діватися було нікуди, хлопець у всьому зізнався. Він розповів, що після вбивства ретельно вимив руки та пішов. Щоб приховати сліди злочину, викинув на смітник закривавлені кросівки, заховав ніж та поправ одяг.

За даним фактом броварська міліція порушила кримінальну справу за п.6 ч.2 ст 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з корисливих мотивів. Зловмисник затриманий та знаходиться під вартою. Речові докази знайдені та долучені до справи. За скоєння злочину студентові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera