facebook  ДДСО

 
Новини
25-10-2011 09:52 | Переглядів: 285

На Київщині 76-річний пенсіонер задушив крадія

На занедбаному подвір’ї в одному із сіл Макарівського району місцеві пенсіонерки побачили чоловіка, який неодноразово вишукував, чим тут поживитися. У чоловікові, який намагався викрасти металобрухт, мешканці впізнали 52-річного колишнього в’язня, який був засуджений за крадіжки та проживає в їхньому селі.

Перелякані бабці почали галасувати. На крики сусідок вийшов 76-річний пенсіонер. До речі, єдиний представник сильної статі на кільканадцять дворів у селі. Щоб затримати зловмисника дідусь схопив металевий лом і пішов у бік крадія, який вже кинувся навтьоки. Не зважаючи на різницю у віці, дід все-таки його наздогнав. Між чоловіками почалася бійка. Захищаючись, пенсіонер повалив односельця на землю, приставив до шиї лом і натиснув. 

Тим часом одна з жінок зупинила автомобіль і попросила водія викликати швидку і міліцію.  По приїзду лікарі, на жаль, констатували смерть потерпілого від механічної асфіксії. Дідуся, який у всьому зізнався, затримали правоохоронці. За його словами вбивати крадія він не збирався, хотів лише допомогти затримати зловмисника.

За даним фактом макарівська міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Відносно пенсіонера обрана міра запобіжного заходу – підписка про невиїзд. Чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera