facebook  ДДСО

 
Новини
31-10-2011 17:01 | Переглядів: 264

На Київщині пенсіонери-чорнобильці заблокували дорогу Київ-Знамянка

У місті Кагарлик Київської області близько десятої ранку неподалік місцевого Будинку культури розпочалися збори пенсіонерів-чорнобильців Кагарлицького району.

Близько одинадцятої години група людей в кількості вісімдесяти осіб вийшли на автодорогу Київ-Знамянка в центрі міста Кагарлик та незаконно заблокували її, чим порушили роботу транспорту. На зауваження та прохання працівників міліції припинити незаконні дії мітингуючи не реагували, продовжуючи перешкоджати дорожньому руху. Всі мітингувальники були неодноразово попереджені про кримінальну та адміністративну відповідальність щодо незаконності їхніх дій.

Рух автомобілів був заблокований протягом двох із половиною годин, упродовж цього часу співробітники ДАІ направляли транспортні засоби об’їзними шляхами. Близько чотирнадцятої години автодорогу було розблоковано та відновлено роботу транспорту.

За фактом правопорушення правоохоронними органами проводиться перевірка. Дії мітингувальників підпадають під ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) Кримінального кодексу України, яка передбачає адміністративне покарання або обмеження волі на строк до трьох років.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera