facebook  ДДСО

 
Новини
02-11-2011 11:15 | Переглядів: 296

У столичному регіоні працівники міліції припинили діяльність підпільної нарколабораторії.

Під час чергових відпрацювань населених пунктів Київщини співробітники Миронівського райвідділу ГУ МВС України в Київській області встановили, що місцевий мешканець незаконно займався виготовленням наркотичних засобів. Під час перевірки даної особи з’ясувалося, що за місцем свого тимчасового проживання у гаражі він організував кустарну підпільну лабораторію, якої правоохоронці виявили та вилучили наркотичну речовину та саморобне обладнання для виготовлення наркотиків.

До речі, вийти на сліди наркоділка співробітникам міліції вдалося не відразу. Та недарма говорять: рано чи пізно все таємне стає явним. Тож і в цьому випадку самовпевненість наркоділка у своїй безкарності була безпідставною. Як він не маскував свої темні справи, а приховати їх все одно не вдалося. Тож відповідатиме за свої дії.

Наразі діяльність підпільного незаконного промислу припинено. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Ведеться слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera