facebook  ДДСО

 
Новини
07-11-2011 08:50 | Переглядів: 352

На Київщині чоловік до смерті забив дружину поліном, бо вона «отримала головну роль»

 В Іванківському районі, що на Київщині, чоловік до смерті забив дружину дерев’яним поліном. Добу тіло покійної знаходилося посеред кімнати, при цьому зловмисник, зачинившись зсередини, продовжував спокійно спати, їсти та дивитися телевізор.

Неладне запідозрила мати загиблої, яка мешкає неподалік. В будинок зять її не пустив, у віконне скло вона побачила, що донька нерухомо лежить на підлозі. Коли ж за кілька годин старенька навідалася знову і побачила те саме, одразу викликала міліцію.

Слідчо-оперативна група одразу виїхала за знайомою адресою у село Чкаловка. Відносно 38-річного господаря, молодшого за дружину на сім років, раніше неодноразово складалися протоколи за побиття жінки. Сварки та алкоголь в цій сім’ї за п’ять років спільного життя давно стали звичним явищем. Проте цього разу скандальна пара «перевершила» всі очікування. Як пізніше з’ясує судмедексперт, смерть господині настала від закритої черепно-мозкової травми з множинними переломами кісток.  

«Режисер знімав кіно в селі. Розумієте, їй дісталася головна роль, а мені – другорядна, водія. Так, я тричі вдарив її поліном: востаннє, щоб не хрипіла. Але я ще раз повторюю, я її не вбивав. Дружину так для фільма загримували! Це не кров, а фарба!» - впевнено пояснював міліції господар. 

Наразі міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Чоловік затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Після проведення необхідних слідчих дій та експертиз, в тому числі і психіатричної, справу буде передано до суду.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera