facebook  ДДСО

 
Новини
08-11-2011 17:38 | Переглядів: 486

У місті Бровари затримали чергових грабіжників

Майже одночасно до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло два повідомлення про скоєння розбійних нападів. Погрожуючи фізичною розправою, двоє чоловіків залякували людей і забирали особисті речі.

У першому випадку біля власного будинку об’єктом нападу двох злочинців став 37-річний чоловік, який повертався додому. Невідомих привабив мобільний телефон. Потерпілий, хоч і був приголомшений тим, що з ним сталося, все ж дістався до відділу міліції, де й сповістив про грабіж. У іншому випадку любителі легкої наживи відібрали гаманець з паспортом та посвідченням водія у 45-річного чоловіка, котрий виходив із дому.

На місце пригоди за вказаною другою жертвою адресою терміново прибули працівники патрульної служби міськвідділу міліції і за названими прикметами спробували затримати зловмисників. На вулиці Незалежності міста Бровари вони й виявили двох чоловіків, котрі помітивши правоохоронців почали бігти в сторону зупинки маршрутного таксі. Швидкими та злагодженими діями працівників міліції зловмисників було затримано та вилучено викрадене.

Зі слів командира взводу патрульної служби міліції Броварського міськвідділу Руслана Отроха, відносно зловмисників порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального Кодексу України. З’ясувалося, що затримані жителі одного із сіл Броварського району, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera