facebook  ДДСО

 
Новини
09-11-2011 10:13 | Переглядів: 283

За розмову не «по поняттях» чоловік відправив знайомого на той світ, а сам пішов в міліцію

Два ножових поранення в шию і три – в голову. Такий вердикт виніс своєму знайомому колишній засуджений в Васильківському районі столичної області. Впевнившись, що 51-річний чоловік помер, зловмисник пішов зізнаватися в міліцію.

«Там, в сараї, труп… Це я його вбив », - спокійно розповідав правоохоронцям місцевий житель з чималим тюремним стажем. Раніше 44-річний чоловік неодноразово відбував покарання за навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а шляхом нескладних підрахунків з’ясувалося, що загалом він пробув за гратами половину свого життя. «Ми сиділи, випивали. Коли справа дійшла, щоб поговорити «по поняттях», він почав мене дурити, бо насправді на цьому нічого не знається. Тоді я взяв у руки ніж… ». Коли правоохоронці прибули на місце скоєння злочину, факт вбивства, на жаль, підтвердився. Також було з’ясовано і особу потерпілого. Ним виявився місцевий житель з не зовсім позитивною характеристикою.  

Наразі міліція Васильківського району порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу. Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. На нього чекає чергове покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera