facebook  ДДСО

 
Новини
12-11-2011 14:06 | Переглядів: 359

Міліціонери Київщини затримали ґвалтівника і вбивцю

 Міліція Київської області затримала 49-річного жителя Фастівського району, який ґрунтовно підозрюється у скоєнні зґвалтування та жорстокого вбивства місцевої жінки.

Восьмого листопада, в полі, поблизу залізничної станції Велика Снітинка, під час пошуків зять виявив тіло 59-річної тещі з перерізаним горлом. В результаті експертизи підтвердилося, що жінка була також зґвалтована.

За три доби копіткої роботи правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Чоловік, який п’ять разів вже був засуджений, чотири покарання відбував за зґвалтування. Затриманий розповідає, що «вбив лише через те, що жінка сильно кричала».

Наразі розслідування кримінальної справи, яку порушено за п. 10 ч.2 ст.115 (умисне убивство, поєднане із зґвалтуванням) Кримінального кодексу України, триває. Встановлюється також причетність чоловіка до скоєння інших зґвалтувань на території Фастівського району. На жаль, інформація про скоєння такого специфічного злочину, як зґвалтування, через небажання жертви оприлюднювати цей факт не завжди доходить до органів внутрішніх справ. Тож завдання міліціонерів на сьогоднішній день полягає в тому, щоб шляхом опитування встановити жертв затриманого ґвалтівника.

«Щоб спростувати чутки про появу нового серійного вбивці, який орудує на території фастівського району, - говорить керівник прес-служби обласної міліції Микола Жукович, - потрібно сказати, що жодного нерозкритого вбивства жінок в оперативних зведеннях фастівської міліції немає. Справжній серійний вбивця, якого було затримано у вересні цього року, зізнався у скоєнні дев’яти злочинів. Міліціонерами вже повністю доведено факти вбивств та зґвалтувань шести жінок, ще за трьома фактами триває слідство».

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera