facebook  ДДСО

 
Новини
14-11-2011 14:24 | Переглядів: 395

У Білій Церкві працівники міліції затримали двох чоловіків, які скоїли подвійне вбивство за дві тисяч доларів

Днями працівники відділу карного розшуку Білоцерківського міськвідділу міліції затримали двох осіб, які ґрунтовно підозрюються в скоєнні тяжкого злочину – вбивства двох жінок у місті Одеса.

7 листопада в квартирі одного із будинків по бульвару Італійському було виявлено вбитими двох жінок: 51-річної гр. П. та її 22-річної доньки. Жінок було позбавлено життя за квадратні метри в комунальній квартирі. Їх замовила 59-річна сусідка, щоб вирішити квартирне питання на свою користь. За справу взялися два чолов’яги, які за 2000 $ погодилися позбавити матір та її доньку життя.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронцями Одеси було встановлено двох осіб, які підозрюються у скоєнні тяжкого злочину: раніше судимих 57-річного мешканця Одеси та його спільника 33-річного жителя Білої Церкви. За оперативними даними, злочинці покинули місто Одесу та направились до Білої Церкви. Ця інформація була надана правоохоронцям Білоцерківського міськвідділу міліції. За адресою, де перебували злочинці, виїхали працівники відділу карного розшуку місцевої міліції. При затриманні зловмисників, у них було виявлено речі із квартири потерпілих.

Чолов’яги не очікували такого стрімкого розвитку подій та все ж передбачуваного для них фіналу. Наразі затримані доставлені до міліції і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно них порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 ч. 2 «Умисне вбивство». Чоловікам загрожує довічне позбавлення волі.

Тетяна Гадомська
спеціаліст по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera