facebook  ДДСО

 
Новини
21-11-2011 12:31 | Переглядів: 266

Все заради дітей

На Київщині інспектори відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу міліції знову пішли до школи, щоб вкотре наголосити школярам про Правила дорожнього руху, а саме, про безпеку поведінки на дорозі, вулиці, вдома.

Зі слів Михайла Арутюняна, інспектора із профілактики руху відділення Державної автомобільної інспекції міськвідділу, на сьогоднішній день навчати дітей безпечної поведінки на дорозі є головним завданням, тому що занадто велика кількість дорожніх трагедій, учасниками яких стають діти. За статистичними даними з початку 2011 року (ДЕ?) зафіксовано 16 дорожньо-транспортних пригод за участю школярів, з яких 3 смертельні випадки. І саме тому з метою зниження аварійності на дорогах правоохоронці відвідують навчальні заклади, проводячи профілактичні заходи.

Школярі не приховували радості від зустрічі з вартовими порядку, із захватом слухали гостей. Урок тривав у формі гри, адже дітям важко сприймати інформацію – їх потрібно зацікавити. Кожен із учнів зміг покерувати жезлом та зупинити пішохода. Інспектори за допомогою малюнків нагадали основні правила переходу вулиць та шляхів у місті, а також правила користування громадським транспортом. Школярі жваво відповідали на запитання, розповідали вірші, читали та відгадували загадки пов’язані з правилами дорожнього руху. 

Вчителі зазначили, що діти із задоволенням чекають таких уроків та наголосили, що подібні навчання потрібно проводити систематично. Адже безпека наших дітей – це найголовніше.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera