facebook  ДДСО

 
Новини
28-11-2011 10:20 | Переглядів: 317

На цвинтарі затримали «підприємців», які збирали з могил квіти, а потім їх перепродували

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від охоронця «Північного кладовища» Київщини, про те що затримав двох чоловіків та жінку, які скоїли крадіжку живих квітів.

Близько шостої години вечора троє людей на автомобілі заїхали на територію кладовища. Охоронця дуже зацікавило, що привело їх сюди у такий час, тим більше, що вони немісцеві. Не помічаючи охоронця, «гості» почали збирати живі квіти з могил і складати до автомобіля. Терпіти таке охоронцю було не сила і він відразу зателефонував «102» та втрутився у ситуацію.

Пояснювати кому із них прийшла така недобра ідея, вони не стали. Однак те, що квіти крали, аби в подальшому перепродати, не заперечують.
Як з'ясувалося, що вже більше року ця трійка займається незаконною підприємницькою діяльністю із продажу квітів. Вони добре усвідомлювали, що на квітах можна швидко і непогано заробити, тому що жодне свято чи якась інша визначна подія, не обходиться без квітів. Вирощувати їх заняття важке й довготривале, а закупити для того, щоб перепродати потрібні чималі гроші. Недовго думаючи знайшли вихід…

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст185 Кримінального Кодексу України - крадіжка. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадські роботи, або виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera