facebook  ДДСО

 
Новини
28-11-2011 16:44 | Переглядів: 292

Працівники броварського відділу міліції провели тренування щодо протистояння футбольним фанам

У Броварському міськвідділі міліції пройшли тактико-спеціальні навчання з підготовки до забезпечення правопорядку під час фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

У заходах приймали участь працівники взводу патрульної служби та співробітник полку міліції особливого призначення «Беркут». Міліціонери відпрацьовували практичні навички і дії за планом «Хвиля». За умовами тактичних заходів вони повинні були організувати охорону громадського порядку та безпеку громадян під час проведення масових заходів, забезпечити вільний і безпечний рух, а також приборкати агресивних футбольних фанатів.

Зі слів командира взводу патрульної служби міліції Броварського міськвідділу Руслана Отроха, що масових порушень громадського порядку у місцях проведення футбольного турніру не буде, однак працівники міліції повинні бути готовими до непередбачуваних та екстремальних ситуацій. До речі, правоохоронці, які нестимуть службу з охорони громадського порядку, під час футбольних матчів, опановують англійську мову, для того щоб допомогти іноземним гостям.

Для удосконалення практичних навичок у виконанні завдань забезпечення правопорядку у будь - якій ситуації подібні заняття планується проводити щотижнево.

Юлія Барабаш, Броварського МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera