facebook  ДДСО

 
Новини
29-11-2011 14:56 | Переглядів: 286

У Чорнобильській зоні затримали автомобіль з 1,5 т чорного металу

У Зоні відчуження неподалік села Андріївка співробітники батальйону міліції з охорони зони радіаційного забруднення та відділу зони чорнобильської АЕС затримали газель. При перевірці з’ясувалося, що водій та двоє його пасажирів на заборонену територію проникли незаконно через отвір в огорожі та без відповідних документів. У самій автівці виявили півтори тони брухту чорного металу, який затримані мали намір вивезти нелегально тим же самим шляхом.

Автомобіль відправили на штраф майданчик для подальшої перевірки. Керманичем машини виявився 34-річний уродженець села Бірюки Рокитнянського району, його супутниками 33-річний житель Білої Церкви та 28-річна мешканка того ж міста. Усі троє зізналися, що ніде не працюють та постійного заробітку не мають.

Вище вказані громадяни за порушення режиму зони відчуження були притягнуті до адміністративної відповідальності за ст.461 КУпАП. Наразі вирішується питання щодо порушення відносно них кримінальної справи за ч. 1 ст. 267-1 Кримінального кодексу України за не законний вивіз металобрухту з території зони ЧАЕС.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera