facebook  ДДСО

 
Новини
05-12-2011 15:54 | Переглядів: 278

В рамках міжнародного обміну досвідом американські колеги звернули увагу на українських жінок-міліціонерів

Сьогодні на території Київського обласного училища професійної підготовки працівників міліції відбувся перший етап зустрічі делегації Посольства США з представниками Центрального апарату МВС та правоохоронцями Київщини.

До складу американської делегації увійшли: Біл Хендерсен - аташе з правових питань посольства, Олег Савчін – керівник проектів з правоохоронних питань Посольства, Алан Девіс – спеціаліст відділу з питань міжнародної допомоги і партнерства у сфері кримінальної юстиції Державного департаменту США. Метою зустрічі став обмін досвідом, зокрема в питаннях системи професійної підготовки працівників органів внутрішніх справ.  

Перш ніж перейти до ознайомлення із навчально-матеріальною базою училища, гостей запросили до каплиці Святого Миколая, яка знаходиться на території училища. Також разом із українськими колегами представники делегації поклали квіти до пам’ятного знаку, встановленого на честь міліціонерів-ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. 

Безпосередньо під час проведення конференції з принципами організації професійної підготовки українських міліціонерів іноземну делегацію ознайомив заступник начальника управління професійної підготовки Департаменту кадрового забезпечення МВС України Анатолій Васільєв. Алан Девіс, який має сорокарічний досвід роботи з поліцейськими, наголосив що системи підготовки обох країн схожі, проте існує відмінність, яку в подальшому доцільно було б перейняти й Україні, - під час прийому поліцейських на роботу в США існує громадський контроль.

Найбільше вразила іноземних представників кількість жінок-курсантів та жінок-викладачів в навчальних аудиторіях училища, які нарівні з чоловіками володіють і теоретичними, і практичними знаннями. Також гості відмітили гідний рівень підготовки курсантів під час дій в типових та екстремальних ситуаціях, під час поводження зі зброєю. 

Наприкінці зустрічі представники Посольства США побажали успіху українським колегам і здобуття найкращих результатів у їхній щоденній праці та відправилися в інші навчальні заклади системи МВС для ознайомлення з організацією навчально-виховного процесу.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera