facebook  ДДСО

 
Новини
12-12-2011 11:28 | Переглядів: 309

Міліція виводила провокаторів з виборчих дільниць у Вишневому

Під час проведення позачергових виборів міського голови міста Вишневе Київської області грубих порушень громадського порядку, які виражаються у фізичному протистоянні між групами населення не допущено, скарг учасників голосування на дії або бездіяльність працівників міліції не надходило. 

В свою чергу були зафіксовані факти провокацій прибічниками всеукраїнського об’єднання «Свобода» представниками від одного з кандидатів. Намагаючись зірвати вибори останні дрібними групами одночасно відвідували виборчі дільниці і називалися представниками засобів масової інформації та втручалися в роботу комісій. За зверненням голів комісій працівниками міліції вживалися заходи щодо супроводу таких громадян з приміщень виборчих дільниць, роз’яснення їм прав щодо порядку звернення із заявами у відповідні інстанції.

Також слід відмітити, що виявлено факти перешкоджання нормальній роботі комісії з боку кандидата від ВО «Свобода», що супроводжувалося гучними зауваженнями з боку останнього на адресу членів комісії, погрозами адміністративною розправою. Внаслідок чого вказаний кандидат за одностайним рішенням комісії був виведений з приміщення дільниці.

Про всі вказані випадки члени комісії склали відповідні акти. Працівниками міліції вжито заходів щодо збирання матеріалів з метою надання їх у подальшому спеціалізованим комісіям для прийняття рішень згідно чинного законодавства.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera