facebook  ДДСО

 
Новини
19-12-2011 15:01 | Переглядів: 540

Міліціонерів Київщини привітали з професійним святом

Сьогодні в Головному управління міліції Київщини відбулися урочисті заходи присвячені 20-й річниці з дня створення української міліції. Від імені Колегії Головного управління всіх присутніх привітав керівник обласної міліції генерал-лейтенант міліції Костянтин Сапко.

Костянтин Васильович зауважив, що обов'язок кожного міліціонера незалежно від звання і посади – бути надійним захисником прав та свобод людини, зберігати чистоту перед законом і власним сумлінням. 

Працівники органів внутрішніх справ, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій громадянський обов'язок. На жаль, доводиться надто дорого платити за торжество справедливості і правди. Лише в Київській області за роки незалежності при виконанні службових обов’язків загинули 11 співробітників міліції. За традицією присутні в залі вшанували світлу пам'ять колег хвилиною мовчання. 

Очільник обласної міліції також відмітив, що не зважаючи на відчутну скруту в плані матеріально-технічного, фінансового забезпечення правоохоронних органів. За умов реформування системи органів внутрішніх справ, в наступному році планується збільшення заробітної плати, в цьому вже надали 60 квартир нашим працівникам за 50% від загальної вартості.

На святі також були присутні представники Київської обласної державної адміністрації, благодійного правозахисного фонду співробітників та ветеранів органів внутрішніх справ «Майбутнє в доброті», Міжнародної Георгіївської Академії безпеки і права та МАТІС «Золота фортуна». На честь професійного свята та за неабиякий внесок в діяльність обласної міліції правоохоронцям були вручені почесні грамоти та відзнаки.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera