facebook  ДДСО

 
Новини
29-12-2011 16:43 | Переглядів: 300

На Київщині застілля товаришів закінчилося вбивством з розчленуванням

У місті Бровари 36-річний чоловік на ґрунті ревнощів наніс смертельне поранення 47–річному товаришеві. Аби ліквідувати сліди злочину чоловік вирішив розчленувати труп та втопити в водостічній канаві. Втім, донести бездиханне тіло товариша до канави не встиг: його разом із співмешканкою затримали правоохоронці.

Як, встановило слідство, затриманий разом із жертвою розпивали спиртні напої. Пили майже цілий день, а коли закінчилося спиртне, господар пішов до магазину купити ще декілька пляшок. Коли повернувся додому, його співмешканка повідомила: «Твій товариш до мене залицявся…». Такі слова образили господаря. З опалу та під дією алкоголю ревнивий чоловік схопив зі столу кухонний ніж і ударив чоловіка. Після цього нелюди пішли спати.

Прокинувшись вранці, господарі побачили на підлозі бездиханне тіло товариша, яке вирішили швидко позбутися та не вдалося. На одній з вулиць міста Бровари співробітники громадського формування з охорони громадського порядку помітили чоловіка та жінку, які несли, щось підозріло замотане в килимі про що одразу повідомили працівникам міліції.

На місце пригоди прибули співробітники полку особливого призначення «Беркут», які патрулювали навколишні вулиці. Чоловіка та його співмешканку затримали біля водостічної канави саме в той час, коли вони намагалися позбутися тіла товариша. Зловмисники спочатку відмовився давати свідчення, та все вказувало на його причетність до злочину тож довелося зізнатися у скоєному.

За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera