facebook  ДДСО

 
Новини
30-12-2011 14:26 | Переглядів: 276

Поздоровлення Міністра внутрішніх справ з Новим Роком

Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ!

 Ось і минув рік 2011-й. Як і попередні, він видався насиченим на події, котрі так чи інакше позначилися на нашому житті. Дуже вдячний вам, шановні мої колеги, за сумлінну роботу, відданість міліцейській справі. Дякую вашим родинам, які підтримували вас у важкі хвилини й розділяли радість успіху. Головний висновок, що варто зробити, підбиваючи підсумки цього календарного циклу, такий: ми повинні цінувати й примножувати все, що робить нас сильнішими. А стати такими нам допоможе небайдужість, ініціативність, толерантність у спілкуванні із громадянами й між собою.

Нам варто позбуватися таких рис, як нетерпимість та озлобленість. Здебільшого люди приходять до нас із бідою, горем, проблемами. Вони звертаються до нас, аби ми захистили їхні інтереси. Слід робити те, що ми справді можемо, що стовідсотково залежить насамперед від нас. Повірте: ви побачите, як деякі, на перший погляд, нездоланні проблеми почнуть знаходити своє вирішення. Це зміни, на які чекають від МВС держава та люди, із котрими ми щодня спілкуємося.

І ще наголошу – міліції потрібно готуватися до нової реальності, перебудовуватися й працювати за європейськими стандартами. У 2012 році я очікую від вас підтримки і сподіваюся, що ви зрозумієте ідею подальших перетворень у правоохоронному відомстві. Шановні наші ветерани! Велика роль у цьому належатиме саме вам. Навчайте молодь, передавайте їй свій досвід. Бажаю вам, в першу чергу, міцного здоров’я, щастя та родинного затишку!

Шановні колеги! Більшість із вас у ці святкові дні виконуватиме свої обов’язки з охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень, – тобто буде на бойовому посту. Я бажаю вам, як і усім нашим співвітчизникам, достатку, миру в душі й родині, здоров’я, упевненості в завтрашньому дні та Божої прихильності до України. Нехай правоохоронці, які боронять закон у рідному українському домі, завжди повертаються у свої оселі живі й здорові, а майбутній 2012-й, який уже на порозі, упевнений, принесене нам лише успіх та гарні новини!

Із Новим роком, із Різдвом Христовим!

 Віталій Захарченко, Міністр внутрішніх справ України

 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera