facebook  ДДСО

 
Новини
08-01-2012 11:12 | Переглядів: 319

Нічого святого. На Київщині затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні розбійного нападу на власну бабусю


Днями 84-річна пенсіонерка з Таращанського району Київської області потерпіла від розбійного нападу. Близько шостої години вечора в її будинок через вікно потрапили троє молодиків. Під загрозою ножа вони почали вимагати гроші.

Коли ж старенька відмовилася ділитися з негідниками своїми заощадженнями, в помешканні почався справжній розгром. Гроші зловмисники шукали скрізь - перевернули в кімнатах все. Цей жах продовжувався, доки хтось з трійці не знайшов шість з половиною тисяч гривень у грубі. На щастя, жінка не постраждала. Після того, що сталося, вона знайшла в собі сили дійти до сусідки та повідомити про все.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). В ході проведення оперативно- розшукових заходів правоохоронці затримали трьох чоловіків – одного місцевого та двох жителів Білої Церкви. Підозрюваний з Таращанського району виявився онуком потерпілої. 35-річний чоловік вже був засуджений за скоєння умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження. Одного із затриманих його товаришів також не минули проблеми із законом – він відбував покарання за крадіжки та вимагання.

Наразі чоловіки знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Проводиться слідство. Також міліціонери перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області. Нападникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera