facebook  ДДСО

 
Новини
13-01-2012 12:48 | Переглядів: 400

На Київщині затримали чоловіка, який вбив сокирою колишнього співмешканця своєї дружини


Днями в одному із сіл Фастівського району Київщини колишній в’язень через ревнощі вбив місцевого жителя. Наступного дня тіло господаря з  ушкодженнями у вигляді рубаної рани голови виявили у веранді його будинку.

Особу підозрюваного правоохоронці з’ясували швидко. Ним виявився 35-річний раніше засуджений за крадіжки житель столичної області. Більше року чоловік мешкав неподалік від садиби потерпілого із жінкою, яка, за іронією долі, раніше проживала із загиблим. Того трагічного дня традиційний любовний трикутник було розірвано назавжди.

Першою від рук розлюченого і підігрітого горілкою співмешканця потерпіла дружина. Звичайна сварка через дрібницю перетворилася на бійку та погрози. Чоловік схопив сокиру і пообіцяв «перевиховати» нею жінку, якщо вона буде сперечатися. Одягнувшись і сховавши сокиру під пальто він вийшов з будинку та пішов селом нібито шукати свого товариша.

Проходячи повз будинок колишнього чоловіка своєї співмешканки, зловмисник вирішив завітати. Словесна перепалка між чоловіками заходила аж занадто далеко, згадувалися і минулі стосунки. Господар намагався вигнати непроханого гостя. Проте в його руках несподівано з’явилася сокира. Два удари по голові не залишили хазяїну жодного шансу на життя. Розуміючи, що накоїв, гість спокійно повернувся додому і ліг спати.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Чоловік, який наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, у скоєному зізнався і дав правдиві покази. Вилучений з його будинку одяг зі слідами бурого кольору та сокиру направлено на експертизу. Проводиться слідство. Затриманому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera