facebook  ДДСО

 
Новини
17-01-2012 12:40 | Переглядів: 328

На Київщині міліція затримала розбійника за гарячими слідами


Під час нічного патрулювання вулицями міста Бровари інспектори патрульної служби помітили 20–річного юнака, який біг їм назустріч, схвильовано розмахуючи руками.

Зі слів хлопця, правоохоронці дізналися, що на одній із вулиць на нього напав невідомий та із застосуванням насильства заволодів його грошима. Юнака посадили до патрульної машини, і, проїхавши метрів 50, той впізнав нападника. Патрульні затримали злодія, а з кишені куртки при понятих вилучили викрадені гроші. Зловмисник на перший погляд мав явні ознаки сильного алкогольного сп’яніння.  

Затриманим виявився 30–річний житель Чернігівської області, який приїхав до міста Бровари шукати високооплачувану роботу. Проте все було безрезультатно, тому чоловік вирішив заробити гроші за декілька хвилин. Перед цим випив пляшку горілки і ходив нічними вулицями. Жертву нападу обрав випадково. Побачивши юнака та дочекавшись, коли він зайде в темне місце, підбіг ззаду, схопив за шию, і почав вимагати гроші. Але у юнака крім 30 гривень нічого не було. Розлючений зловмисник обірвав карман на куртці жертви та забрав останні гроші.

За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.187 Кримінального Кодексу України (розбій), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera