facebook  ДДСО

 
Новини
17-01-2012 13:46 | Переглядів: 398

На Київщині чергове ДТП позбавило життя 20-річного хлопця


За оперативними зведеннями міліції Київщини щодня в аваріях на дорогах області травмуються близько п’яти людей, протягом тижня гинуть щонайменше – троє. Лише за останню добу сталося 7 дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких загинуло 2 людини, 8 - травмовано. Основними причинами трагічних випадків на автошляхах є ігнорування водіями правил дорожнього руху та неврахування погодних умов.

Вранці на 47-му кілометрі автодороги Київ-Ковель поблизу селища Клавдієве Бородянського району Київської області двадцятирічний місцевий житель, не впоравшись з керуванням автомобіля «Деу», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Нісан», під керуванням тридцятирічного мешканця селища Бородянка.  

Внаслідок ДТП водій першого автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. Водія «Нісан» та його 48-річного пасажира з Києва з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлено до центральної районної лікарні.

За даним фактом працівниками міліції порушено кримінальну справу за ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera